Ryhmäliikunta

HaNi-Hallissa voit harrastaa monipuolista ryhmäliikuntaa. Tervetuloa liikkumaan yhdessä! Ryhmäliikuntatunnille on aina tehtävä paikkavaraus. Jos olet tulossa ensimmäistä kertaa tunnille, varaa paikkasi joko sähköpostilla info@hani-halli.fi tai puh. 044-2222 400. Ensimmäisen varauskerran jälkeen voit käyttää sähköistä ajanvarausjärjestelmäämme. Varattu tunti pitää aina peruuttaa, mikäli se jää peruuttamatta veloittaa ohjelma automaattisesti yhden käyntikerran.

Ryhmäliikunnan lajiesittelyt
(tarkista kulloinkin ohjelmistossa olevat tunnit ryhmäliikuntakalenterista)Kehonhuolto ja liikkuvuus -tunti

Kehonhuolto ja liikkuvuus -tunnilla nauttii sekä keho, että mieli. Tunnilla keskitytään liikkuvuuden lisäämiseen ja vartalon syvien tukilihasten vahvistamiseen. Rauhallinen tunti koostuu alkulämmittelystä, harjoitusosuudesta sekä loppurentoutuksesta. Tunnilla ei tarvita kenkiä. Tunnille voi osallistua kuka tahansa eikä aikaisempaa liikuntataustaa vaadita.

Spinning

Spinning on monipuolinen laji, jossa Spinning-sisäpyörää poljetaan eri asennoissa ja erilaisilla tekniikoilla. Oikeanlainen ajotekniikka ja -asento ovat tärkeitä, jotta spinning olisi mahdollisimman tehokasta. Harjoittelun myötä tulee tunnista haastavampi vastusta säätämällä.  Tunnilla saat nopeasti tuloksia, sydän, keuhkot ja lihakset vahvistuvat kaloreiden hävitessä olemattomiin. Spinning on vertaansa vailla oleva tapa kohottaa kuntoa ilman monimutkaisia liikkeitä, hyvän musiikin ja ammattitaitoisen ohjauksen siivittämänä. Spinning ei kuormita niveliä, joten se sopii mainiosti myös nivelongelmista kärsiville tai ylipainoisille.

Fiesta Jam -tanssitunti

Fiesta Jam on täydellinen cocktail tanssia, irroittelua, hikeä ja mahtavia biisejä! Saako lattaribiisit lanteesi keinumaan, tai ilahdutko pirskahtelevasta rock´n rollista? Tuntuuko joskus siltä, että tekee mieli vain päästää irti ja sheikata oikein kunnolla? Jos vastasit kyllä, niin Fiesta Jam on juuri sinua varten!

Toiminnallinen kuntopiiri Sporttihallilla

Toiminnallisessa kuntopiirissä käytetään hyväksi kehon omaa painoa erillaisten punnerrusten, kyykkyjen, hyppyjen ja vetoliikkeiden muodossa. Lisäksi kahvakuulat, plyobox, vastuskuminauhat sekä kuntopallot ovat apuna harjoittelussa. Harjoittelu on nimensä mukaisesti kuntopiirimäistä, yhtä liikettä tehdään noin minuutin pituinen aika, jonka jälkeen siirrytään seuraavalle pisteelle. Yhden ”setin” eli kierroksen pituus vaihtelee 5 – 9 minuutin välillä, jonka jälkeen on lyhyt tauko. Kuntopiiri kuormittaa tehokkaasti koko vartaloa. Siinä saa osansa joka treenikerta niin jalat, keskivartalo kuin ylävartalonkin lihaksisto. Kuntopiiri käy kaikille ikään- ja kuntoon katsomatta. Jos jokin liike ei onnistu esim. jonkin vamman seurauksena, niin keksitään sille korvaava liike. Kuntopiirissä on aina iloinen tunnelma, musiikki raikaa ja treeniä tehdään tosissaan. Tervetuloa kokeilemaan!

RVP

Rankka lihaskuntopainotteinen ”täsmätunti” reisille, vatsalle ja pakaroille.  Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskunto-osuudesta ja venyttelyistä. Lihaskunto-osuudessa keskitytään reisi-, vatsa- ja pakaralihasten vahvistamiseen. Välineinä käytetään mm. voimatankoja ja step-lautaa. Tunti ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja. Tunti sopii kaikille lihaskuntoharjoittelusta pitäville!

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily on tehokas liikuntamuoto, joka sopii kaiken ikäisille naisille, miehille ja nuorille, jotka haluavat nostaa kuntoa monipuolisesti mukavassa porukassa. Kuntonyrkkeilyssä ei otella; siinä tyrmätään kaloreiden lisäksi ainoastaan niska- ja hartiakipuja sekä stressiä kera nyrkkeily- ja pistehanskojen. Lajiharjoitteet kehittävät myös koordinaatiota ja reaktiokykyä.
Kuntonyrkkeilytunti rakentuu alkulämmittelystä, tekniikkaharjoittelusta, lihaskuntoharjoitteista ja venyttelyosuudesta. Alkulämmittelyn tarkoituksena on valmistaa keho harjoitteluun. Tekniikkaosio koostuu erilaisista nyrkkeilylyöntisarjoista sekä väistöistä, joita tehdään parin kanssa nyrkkeily- ja pistehanskoja käyttäen. Lihaskunto-osuus toteutetaan kuntopiirimäisesti ja siinä käytetään hyväksi oman kehon painoa. Lopuksi venytellään tärkeimmät lihasryhmät.

Toiminnallinen kiertoharjoittelu HaNilla

Tämä tunti tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia kaikenlaiseen toiminnalliseen harjoitteluun; voimaa, kestävyyttä, vakautta ja liikkuvuutta, ketteryyttä ja nopeutta.
Tämä uudenlainen harjoittelumuoto on toiminnallista harjoittelua
parhaimmillaan! Treeni tapahtuu Omnia -laitekokonaisuuden ympärillä
kiertoharjoitteluna ja se kehittää voimaa, kestävyyttä, tasapainoa ja
koordinaatiota. Omnia -kokonaisuuden harjoitevalikoima on hyvin laaja, joten treeneihin ei varmasti kyllästy. 

Äijäjumppa 

Tämä tunti on miesten oma treenihetki ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta! Selkeää, vaihtelevaa, mutta haasteellista treeniä kaikille lihasryhmille. Jokainen treenaa täällä oman kuntonsa mukaan.

Kahvakuula

Kahvakuula on tehokas ja monipuolinen lihaskuntoharjoittelutunti. Harjoittelu tapahtuu eri painoisilla kahvakuulilla, jotka valitaan oman lähtötason mukaan. Kahvakuulaharjoittelu treenaa koko kehoa ja nostaa sykettä. Ohjaaja opastaa sinut oikeaan tekniikkaan, joten et tarvitse aiempaa kuulailukokemusta.


qwd
 

HaNi-Halli Oy | Keskuskatu 35 | Mynämäki | Puh. 044 2222 400 | info (at) hani-halli.fi | www.hani-halli.fi

HaNi-Halli Oy Keskuskatu 35 | Mynämäki
Puh. 044 2222 400
info (at) hani-halli.fi
www.hani-halli.fi

HaNi-Halli Oy
Keskuskatu 35
Mynämäki

Puh. 044 2222 400

info (at) hani-halli.fi

www.hani-halli.fi